uw onderhouds- en restauratiepartner in noord holland

Nieuws

Mijlpaal

Vandaag een mooi artikel in het Noordhollands Dagblad. Een mijlpaal: een eerste paal, een jubileum en een directiewissel: een feestelijke start van 2020!

Dit jaar bestaat Gebr. Beentjes GWW 60 jaar, een mijlpaal in de geschiedenis van dit prachtige familiebedrijf. In het bijzijn van de vier generaties Beentjes werd op vrijdag 17 januari de eerste paal geslagen van een nieuw, duurzaam en modern kantoorpand.

En er is nog meer nieuws in dit bijzondere jubileumjaar: Felix Kok heeft op 1 januari 2020 de directeursfunctie overgedragen aan Jan Mors. Na zijn studie werkte Jan al twee jaar bij de Gebr. Beentjes, toen als calculator/werkvoorbereider en heeft daarna veel ervaring opgedaan in verschillende functies bij vooraanstaande bouwbedrijven. Sinds 2017 is hij al terug bij de Gebr. Beentjes GWW, in de functie van bedrijfsleider. Oud-directeur Felix Kok is inmiddels 30 jaar werkzaam bij Beentjes GWW waarvan de laatste 13 jaar als directeur. Hij doet nu een stapje terug maar blijft aan het bedrijf verbonden als projectverwerver.