uw onderhouds- en restauratiepartner in noord holland

Nieuws

dag van de bouw

http://www.debouwmaakthet.nl/project-detail/160/restauratie-fort-krommeniedijk

Akerbouw stelt gerestaureerd Fort Krommeniedijk open voor publiek.

Zaterdag 20 mei stelt Akerbouw tussen 10 en 13 uur Fort Krommeniedijk aan de Lagendijk 22 te Uitgeest open voor publiek. De afgelopen winter heeft Akerbouw middels een leerling bouwplaats in opdracht van Stadsherstel Amsterdam gewerkt aan het Fort bij Krommeniedijk dat nu de naam Fort K’ijk gaat dragen. Fort K’ijk wordt, naar ontwerp van Hooyschuur Architecten, omgebouwd tot een belevingscentrum over Natuur & Landschap in de Stelling van Amsterdam met een woon-werktrainingscentrum voor autistische jongeren. Naast het Fort wordt ook de door Piet Hein Eek ontworpen Fortwachterswoning door Akerbouw gerealiseerd.

Tijdens de openstelling zal Stadsherstel Amsterdam een doorlopende presentatie geven en medewerkers van Akerbouw toelichting geven op de bouwwerkzaamheden. Vertegenwoordigers van opleidingscentrum Bouwmensen zullen toelichting geven over opleidingsmogelijkheden. Tevens is er de gelegenheid om je in te schrijven als geïnteresseerde om bij Akerbouw te werken of een opleiding bij Bouwmensen te volgen.

Parkeren

Bij het Fort is parkeergelegenheid gecreëerd, volg de instructies van de verkeersregelaars. Kom bij voorkeur lopend of op de fiets. Parkeren kunt u bijvoorbeeld ook op het parkeerterrein van Lagendijk 33.

Bezoekdatum en -tijd:  zaterdag 20 mei '17 tussen 10:00 - 13:00 u